Nytt mode?

Hahaha, kolla in det här! Hiss eller diss?

Helt klart annorlunda iaf! För min del så tycker jag att tånaglar ska vara korta, jag tycker inte ens fransk manikyr på tår är snyggt, just för att då ser det ju ut som att man har glömt klippa tånaglarna = äckligt.

Men en stor eloge till Ann-Louise som skapat dessa tår, kan tänka mig att det va lite halvpilligt att hålla på med.

Själv var jag i förra vecka och fixade fina sommarfötter. Jag kan verkligen varmt rekomendera att även om man inte har några problemfötter, att gå till en riktig fotvårdsspecialist (eller vad dom kallas) i stället för att göra en vanlig pedikyr på en skönhetssalong. Det är stor skillnad, det blir proffsigt gjort och fötterna blir superfina. Dom har kunskap och rätt verktyg att jobba med.

Jag vet att många nagletjejer oxå gör pedikyrer, och som säkert är jätteduktiga, men ändå, en välutbildad fotvårdsspecialist är verkligen proffs på det dom gör. Och det är inte dyrt heller, jag betalade 480:- för en timme. 
 
Jag brukar alltid rekomendera mina kunder när dom frågar, att dom ska gå till Milda Matilda i sundbyberg, men nu när jag var där sist så sa Matilda till mig att hon inte tar emot nya kunder, hon har för mycket att göra med sina gamla stammisar. Hon har jobbat med fötter i typ 100 år och hon älskar sitt jobb, och det märks verkligen. Men som sagt, nu tar hon inte emot fler villket är synd.


Mina sommarfötter


Kommentarer
Postat av: Katti

Jaa du, jag vet inte vad jag ska säga om spetsiga tånaglar... jag vill inte ha det. Men som du tidigare skrev, smaken är som baken :-)

Jag tycker oxå att tånaglar ska vara korta, dock kan jag tycka en fransk manikyr med en väldigt tunn vit rand kan vara snyggt!

Ja, det var synd att du inte kunde komma till Karin på workshopen, det var trevligt och kul! Vi ses säkert en annan gång. Nästa vecka ska jag gå en come on over hos Karin..... :-)

2010-05-27 @ 10:56:53
URL: http://www.charmkatti.se
Postat av: keit

De ställen jag varit på som gjort pedikyr har varit jätte proffsiga fast det inte är medicinsk fotvård. Däremot har man liktornar äckliga sjuka fötter då är medicinsk fortvård toppen och det kan man ju förstå att en vanlig pedikyr kan aldrig få ordning på det. När jag gjort pedikyr själv på mina kunder har de varit super nöjda. En gång fick jag tom höra att jag var bättre än sturebadet. Så det var kul. Ha en trevlig helg på dig gumme. Kram

2010-05-28 @ 08:30:01
URL: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Postat av: Annica

Tvivlar inte på att du är duktig Keit, du är säkert superbra på pedikyr :-) Jag har gjort en på Sturebadet Haga, och kan säga att den inte va direkt att rekomendera...

Jag har inga problem med mina fötter, dom är helt "vanliga", men som sagt, min erfarenhet säger att medicinsk fotvård är bättre än vanlig pedikyr...

Ha en supertrevlig helg och njut av solen (jag är positiv och tänker att det kommer bli en varm och skön helg) Kram

2010-05-28 @ 17:15:31
URL: http://nageloasen.blogg.se/
Postat av: keit

Vad är sturebadet haga ?

2010-05-29 @ 09:39:00
URL: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Postat av: Annica

Det är Sturebadet som ligger i Solna. Det finns ju ett sturebad i stan sen har dom en verksamhet i solna. http://www.sturebadet.se/sturebadet-haga/1216951-sturebadet-haga-jan-09

2010-05-29 @ 10:31:07
URL: http://nageloasen.blogg.se/
Postat av: Karin

..testa Kayo till fossingarna. Hon är mer utbildad än att bara göra vanlig pedi..hon tar hand om liktornar mm.. Hon finns hos oss.. Värt ett besök Annica.:)

2010-05-29 @ 10:37:53
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Annica

Tack för tipset Karin, men jag håller mig till Milda Matilda. Däremot kanske nån skön anisktsbehandling nån gång :-)

2010-05-29 @ 11:53:53
URL: http://nageloasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0