Äntligen nya naglar

Idag var jag i Solna hos Karins och fixade mina naglar. Har haft dom låååååånga nu ett tag, så nu tog jag ner dom rejält. Kan inte ens minnas när dom var såhär korta sist!!Nu ska jag fixa håret oxå, så blir man som en ny människa :-)

Glitter och ränder- me like

Nu är det ca 6½ veckor den söta Cissi fixade mina naglar, och lat som jag är har jag inte orkat fixa till dom själv efter det.
Ska nu i veckan få dom fixade hos Karins för första gången :-) Ska bli sååå skönt. Har jobbat så himla mycket nu, så jag har verkligen inte orkat sätta mig och fixa mina egna. När man jobbat klart vill man ju bara hem på en gång.

Men nu igår så "akutfixade" jag till dom dom litegrann iaf, passade på när en kund inte dök upp som hon skulle (suck).
Fila till dom på längden, på med massa glitterlack och sen dit med några ränder- klart.
Glitter + ränder = döljer utväxt och ev skavanker.På tal om att inte dyka upp på sin tid, det är verkligen inte kul när kunder gör så. Som tur är händer det inte ofta tack och lov. Men som tex den här veckan, då har jag fått säga nej till minst 5 kunder, för jag har varit helt fullbokad och inte haft en enda tid över. Då känns det inge kul när en kund inte dyker upp. Den tiden kunde någon annan fått och blivit glad över. Suck.

Sommarhetta

Phu, villken sommarvärme!!! Helt fantastiskt!
Nackdelen är ju att man blir rätt så seg...

Har blivit lite dåligt med bloggandet, försöker att få lite ledigt oxå mellan jobben, och ha lite kul, så att sitta framför datorn har inte varit prio ett för mig. Ska ju inte ha så lång semester (17:e aug - 26:e aug) så jag tar lite strödagar här och där.

Förra veckan hade jag långhelg och var i Göteborg med Roger. I love Göteborg! Det är en sån himla nice stad, den känns så osvensk på något sätt! Vi hade kanonväder och jag var på Liseberg för första gången. Liseberg var ju bara sååå kul, inte lika trångt som Grönan som man är van vid.
Jag kan varmt rekomendera Göteborgs vandrarhem det låg bra till, var fräscht och bra pris.
Känns som att Göteborg är en rätt så stor "nagelstad", jag vet inte, men jag tycker alltid det kännts lite som att Göteborg legat steget före Stockholm vad det gäller naglar? Jag kan ha fel, men det har jag fått för mig i alla fall.

Lite av förra veckans jobb:
Diamanter är en flickas allra bästa vän...


Diamantringar passar sååå mycket bättre på en hand med fina naglar :-)

 


RSS 2.0