Saknar er alla redan...

27:e september, redan?!! Vad hände lixom?

Jag fattar inte att jag bara ska jobba tills på torsdag, det känns jättemärkligt... Sen är det dax för mig att ha lite "semester" innan barnet kommer i november. Känns kul men ändå så himla tråkigt!!

Man har så många kunder man har haft länge, och det känns så tråkigt att man inte längre får vara med lixom, man får inte vara med och se vad som händer i deras liv, blir det skillsmässa, träffar hon den rätta, hittar hon någon lägenhet, hur kommer det gå med alla intriger osv...
Jag kommer verkligen att sakna alla mina gulliga kunder!!!

Men ska ändå bli skönt att "slippa" jobba, för det börjar kännas tungt. Får lixom inte plats, magen tar i bordet, så det är svårt att sitta ordentligt. Då sitter man fel och får värk. Det är ju inte så kul. Sen är det lite jobbigt att sitta i samma arbetsställning en längre tid.

Dålig bild hemma i badrummet med hemmafrisyren på sniskan, men såhär e magstatusen för tillfället:



Då jag inte hittat någon som tar över min plats ännu, så har jag slussat över massa kunder till andra salonger. Här är några salonger jag rekomenderar:

För er kunder som vill fortsätta att gå i Sundbyberg så kan jag rekomendera Diana på Salong Vintergatan.
Nummret dit är 08-293048

Tycker ni att Solna funkar så rekomenderar jag Karins Nagelhörna.
Nummret dit är 08-277671

Inne i Stan finns Vassa Tassar.
Nummret dit är 08-32 17 97      

Dom lila...

Fick en förfrågan om hur jag gjorde mina lila naglar.
Här är det jag använde:



Började med mörklila gelé (light elegance såklart) sen är det bara att "baka in" massa bling. Över allt så använde jag LE´s Pink Extream.
Klart :-)

Det här tänker jag boka iaf!

I Bromma ligger en Salong som heter Bromma Hud och Hälsa. Den drivs av en jättegullig tjej som heter Anneli. Jag har varit där på ansiktsbehandling tidigare och varit jättenöjd :-) Salongen är trevlig och Anneli är duktig, och så använder hon sig av Dermalogicas produkter, villket passar mig alldeles utmärkt då jag använder dom själv.

Hur som helst så var jag i måndags på kryssning med min Man och där gjorde vi en varsin ansiktsbehandling som vi hade fått i present, och det var sååå härligt! I love ansiktsbehandlingar! 
Då kom jag på att det var bra längesen jag unnade mig nåt, jag har inte ens varit på Massage på evigheter! Ok, jag har varit på Pedikyr i sommar, men thats it typ. 

Så jag bestämde mig för att se till att passa på och unna mig nu innan bebisen kommer. Jag gick in på  www.brommahudhalsa.se för att se vad jag skulle ta och boka in mig på nu Höst. Då ser jag det här erbjudandet som jag bara måste dela med mig av till Er!:

Ansiktsbehandling BAS - 75 minuter
Kom två, betala endast för en!

Ta med en kompis! Under tiden, när du får din behandling, kan din vän få skön massage av massagestolen tillsammans med en tidning och grönt te,
om man så vill.

 

BAS Ansiktsbehandling

60 min - 620 kr, 75 min - 690 kr.
För dig som behöver grundlig djuprengöring. I behandlingen ingår rengöring, exfoliering, ånga, portömning, ansiktsmassage, mask och avslutande creme.

 

 


Hej då alla glada sommarfärger

Idag blev det lite höstinspirerade naglar:




Less is more...

.. eller var det tvärt om..?




Eftersom att söta Cissi flyttat till Dalarna så har jag inte riktigt någon bra rutin på att gå och få mina naglar fixade, så den här gången fick jag göra det själv. Som jag skrev tidigare så tycker jag inte alla gånger att det är så jättekul, men ibland blir det så, och när det väl är gjort så är det ju skönt :-)

Så nu har jag lila naglar med en massa härligt bling på!


En bild är bättre än inget

Glömmer bort att fota, men en bild från dagen kan jag bjuda på :-)



Gjorde även naglar på mig själv idag, men hann bara ena handen, resten hoppas jag att jag ska hinna med i morgon. Det blev liiiila blingbling naglar :-)
Inte helt kul att göra naglar på sig själv alla gånger kan jag tycka, men men.

Morgonpigg helt plötsligt?

Hela den här veckan har jag börjat jobba tidigt, och varit såååå trött när klockan har ringt. Idag när man är ledig så vaknar man kl 06,30 och är pigg!!! Fattar inte hur det går till?
Som tur var så visades det 3 avsnitt av EastEnders på TV. Älskar Engelska "vardagsserier".

Idag är planen att bla annat åka till Stinsen för att shoppa lite (bäst att passa på nu innan man blir en fattig hemmammamma :-)), umgås med nära och kära, och bara softa. Vad har ni för roliga helgplaner?

Men först, Frukost. Det blir smörgås med stekt ägg, kaffe och yoghurt. I love frukost.


Nu är det Höst

I love hösten.

Det är mysigt när det blir mörkare på kvällarna, man kan tända massa ljus och kura upp sig i soffan.
Man är trött på alla färgglada sommarkläder och det är kul att shoppa massa snygga höstkläder, mörka färger, snygga stövlar, stickade tröjor.
Hösten är lite "nystart", man tar nya friska tag lixom.
Luften blir klar och krispig.

Men jag måste säga att den kom lite väl fort i år, det blev höst redan i Augusti lixom?



Mörklila känns ju som en skön höstfärg!

Snabbinlägg

Har haft fullt upp med allt, och då har bloggen har blivit lidande...
Slänger ihop ett snabbinlägg med lite av dagens arbete innan jag ska slänga mig i sängen och få min skönhetssömn :-)

Håll till godo:





 


RSS 2.0