Lackade naglar...

Det bästa med att ha naturella naglar är att det är så lätt att bara byta look. Från Rosa blev det  MetallicGula med svara tigerränder. Me like ränder :-)

l

Så himla lätt att bara ta bort lacket och så på med nått nytt. Det är jättesällan mina kunder vill ha lackade naglar, oftast vill dom ha med Fransk, antingen vitt eller nån annan färg och sen några dekorationer på det, men jättesällan vanligt lack... Trist, för jag älskar att leka med lack!

Man kanske skulle ta och köpa en klocka...

Är bra sugen på att köpa en klocka, har inte haft en armbansdsklocka på typ 8 år... Nu har man ju alltid mobilen och kolla på. 
Köpte en snygg klocka när jag var i Dubai förra gången och det är väl en 10-11 år sedan. Kanske måste köpa en snygg ny klocka när jag åker dit...

Blir inspiread av mina kunder och deras snygga klockor:








Jag är Kreativ och lite knasig...



Jag har fått en Utmärkelse av Keit. Den tackar jag för! 

Utmärkelsen går ut på följande:

1. Kopiera utmärkelsen till din blogg
2. Länka till den person som givit dig utmärkelsen
3. Berätta sju intressanta fakta om dig själv - det är här man måste börja tänka till...
4. Ge bort utmärkelsen till sju stycken, och tala om det för dem.

Sju (knasiga) Sanningar om mig:

1. Jag älskar att ta bort hårstrån med pincett. Vet inte varför, men jag älskar känslan av det på nåt knasigt sätt. Dom bästa hårstråna är dom grova svarta stråna som sitter hårt. Drömmen är att ta bort R´s skäggstubb med pincett, men det tycker inte han verkar så lockande :-) En gång ryckte jag bort ett strå på han, då blev han arg (han är killen som aldrig blir arg, men då blev han det haha)

2. När jag jobbar så måste jag ha ording och reda omkring mig, blir extremt störd när det är oordning på arbetsplatsen, jag vill ha saker organiserat och det ska va snyggt och ordning och reda. Därför är det ibland otroligt frustrerande att vara anställd eller hyra in sig hos någon annan och jobba där man inte kan bestämma själv hur det ska vara.

2. Jag har ingen dröm om att bli rik, pengar är inte alls viktigt för mig, men vad jag drömmer om är ett stort vackert hus, och dom är ju tyvärr allt annat än billiga...

3. Hus är verkligen min grej, jag älskar fina hus. Jag älskar att titta på hus, när jag ser ett vackert hus kan jag lixom få typ fjärilar i magen. Jag kan gå på stan och se ett vackert hus, då går jag in i porten och kollar när det är byggt...  När jag var i Prag i höstas gick jag verkligen runt på stan och bara njöt av alla vackra hus, det var det bästa med hela resan typ. Tror jag var arkietekt i mitt förra liv.

4. Jag ogillar ojämna grejer, gillar jämna nummer bättre än ojämna tex...

5. Gillar inte att köpa dyra kläder, köper inte en tröja för 800:- men kan lätt köpa en ansiktscreme för samma summa.

6. Lyx för mig är tid, att kunna va ledig en dag mitt i veckan och inte göra någonting.

7. Brukar gå och spå mig med jämna mellanrum. Älskar hokuspokus grejer :-)

Jag ger inte bort utmärkelsen till någon speciell, alla bloggar jag läser är värda nomineringen :KREATIVA BLOGGARE  jag utmanar alla att dela med sig av 7 sanningar helt enkelt! 

Bowla borde man göra oftare

Ännu en helg är över, dom går alldeles för fort tycker jag!
Min helg har bestått av bowling, god mat, jobb, hemmamys, shopping och massa kärlek.
Har haft en väldigt trevlig helg helt enkelt.

Alltid när jag säger att jag ska bowla så fråga folk, Men hur gör du med naglarna, går dom inte sönder?
Alltså jag måste säga att jag har aldrig haft några problem med mina naglar när jag bowlar?
Ni andra som har lite långa naglar, har ni några problem med att bowla?


Nageljobb vs Bingobjobb

Nämde det i gårdagens inlägg, men bara måste säga igen, att gud va mycket härliga och gulliga människor man träffar när man jobbar med naglar! Jag är verkligen så tacksam över att jag har det jobb jag har! Man får så mycket glädje och energi från människor som verkligen uppskattar det man gör!
Att jobba med att göra folk fina är verkligen det bästa man kan göra!

Jobbar ju lite då och då på mitt gamla Bingojobb, där finns det oxå många härliga människor, men, det är mycket negativ energi där, folk spelar bort massa pengar och är inte alltid så positiva och trevliga... Då uppskattar man ännu mer sitt nageljobb!

Bjuder på en gammal Bingobild från när jag och R var i Liverpool:



Bingo är ju extremt mycket större i England än i sverige, så jag och R (som oxå jobbar med Bingo) passade ju såklart på att spela lite när vi va där.
Det var inte helt lätt att hänga med, bra fort gick det, och såklart på engelska.
R som alltid har tur i spel fick Bingo och då kom dom med ett kuvert med £5 i. Lite lustigt var det, för det är ju inte direkt så att jag går och delar ut vinster i kuvert när jag jobbar på Bingon... Speciellt inte så små vinster :-)

Om ni brukar spela bingo fattar ni vad jag menar... Om ni inte brukar spela- prova på, det är faktsikt kul. Och glöm det där med att det är en Pensio grej, det är det inte. Det är kul, spännande och man kan vinna pengar direkt i handen. Och det är inte kaffepengar man vinner heller direkt, jag har delat ut vinster på 100 000:- , det är ju inte helt fel att vinna på ett Bingospel som tar 7 minuter.


Vadskamanhittapåförrubrik?

Stålgrått och rosa var dagens färger, bla blev det dom här naglarna:



Det bästa med mitt jobb är alla härliga människor man träffar, kram till Er alla och tack för att Ni finns!


Alla hjärtans härliga lediga dag

Sköna söndag...  Veckans enda lediga dag :-)
Har haft en skön sovmorgon, ätit en god frukost, och nu sitter jag i mjukisbrallor och lyssnar på Duran Duran och dricker kaffe medans snön vräker ner utanför. Livet är rätt härligt faktiskt!



Planen idag är:

*Göra massa pappersjobb, bokföringsgrejer och sånt.
*Skriva massa nya skyltar och nya prislistor.
*Tvätta
*Laga en 3-rätters kärleksmiddag
*Ha en romantisk kväll här hemma :-)

Vad har ni för er en kväll som denna, firar ni Alla Hjärtans dag? Jag har varit singel så många alla hjärtans dag, så jag tycker att det är ganska kul att "få va med och fira" nu :-) Men alltså, vi firar inte så hysteriskt, men det är kul att äta en trevlig middag och uppvakta litegran så där lagom på nivå. Lagom nivå för min del är att jag lagar en 3-rätters middag till oss, jag har köpt en fin blomma  till R, och ett par snygga strumpor :-)

Kärlek till Er alla från mig!









Trött på snö... längtar till sooooool

Tittar ut genom fönstret och ser att det snöar. I dag igen. Alltså hur mycket kan det snöa egentligen? Det finns ingen hejd! Jag har verkligen gillat den här vintern, den har ju varit fantastisk, men, hallå det räcker nu! Börjar tröttna på att man inte kan gå utanför dörren utan att fluffa in sig i sin varma (men inte så eleganta) jacka och varma (men inte så sexiga) skor. Jag vägrar frysa, så jag kör varmt och bekvämt före snyggt :-)

Lääääängtar till sol och värme i Dubai, bara 21 dagar kvar!

I det här klimatet är det extra viktigt att ta hand om sina händer, man blir lätt torr och naglarna blir extra sköra.

Mitt tips är:

NAGELOJA- Ger näring till nageln och gör nagelbanden mjuka

HANDCREME- Gör torra händer mjuka







Även om man inte vill ha material på sina naglar kan man unna sig att gå på Manikyr, fräscha upp händer och naglar och få dom tjusigt lackade. Det gör susen på vintertrötta händer!

Det här ingår när man gör en vanlig manikyr hos mig:

Önskad längd och form filas, naglarna poleras, nagelbanden mjukas upp och nagelolja masseras in i nagelbanden för att ge näring till nageln och att göra nagelbanden mjuka. Handmassage med en väldoftande handcreme från CND.
Avlutas med lackning av naglarna.

Sen kan man ju välja att göra en SPA Manikyr, då ingår:

Önskad längd och form filas, naglarna poleras, nagelbanden mjukas upp och nagelolja masseras in i nagelbanden för att ge näring till nageln och att göra nagelbanden mjuka. En uppfriskande peeling för både hand och underarm följt av en härlig inpackning som gör händerna mjuka och lena. Handmassage med en väldoftande handcreme från CND.
Avlutas med lackning av naglarna.


Det här är Therese, hon gjode Manikyr och valde ett snyggt lack från China Glaze, och fick händerna masserade med en skön creme från CND med lite skimmer i som gör händera skimmrande och fina!


Pretty in Pink

Tröttnade på mina gröna naglar, så idag när jag hade tid över så trollade jag till det så dom blev Rosa :-)
Så här gjorde jag:



*Använde mig av Light Elegance´s Pink Extream, en gelé med en svag rosa nyans

*Lackade med Orly´s Bonder, ett underlack som är tunt och gör att det färgade lacket fäster bra. Det bästa underlacket jag har provat, just för att det är så tunt.

*Planen var inte att naglarna skulle bli rosa egentligen, men jag kände mig så inspirerad av min rosa tröja jag hade på mig idag, så dom fick bli rosa. Ett jättesnyggt Rosa lack från China Glaze.

*För att få den där lilla extra "blinget" så lackade jag ett lager med Northen Lights Silver, små små små fina glitterkorn som ger hollogrameffekt.

*På med lite bling på ena tummen och andra ringfingret innan överlacket- Det absoluta bästa snabbtorkande överlacket alla kategorier är NSI´s Airshield. Det är helt outstandning.  

*När naglarna var färdigtorkade avslutade jag med en skön peeling, CND´s Solar Manicure. En underbar peeling som gör händerna fräscha och otroligt mjuka! 


Klart, visst matchar jag min tröja :-)
 


Småseg söndag...

I går fyllde min vän Louise 25 år, och det firade vi med att åka på en liten kryssning. Åkte med Birka Paradise till Mariehamn. Ska man åka finlandskryssning så är Birka den absolut trevligaste båten, den känns fräsch och inte så mycket "finlandsbåt".



Matchade mina gröna naglar med en grön klänning

 Jag hade riktigt kul, fick massa 90-tals nostalgi, först träffade jag en gammal kompis som jobbade på båten, henne har jag inte träffat sen typ 90-talet då vi hängde. Sen spelade dom massa bra låtar (haha, eller bra och bra..) från 90-talet som typ No Coke med Dr Alban. Så jäkla kul att stå och dansa till alla gamla sköna låtar. För att riktigt känna 90-tals stämmningen beställde vi Hot Shot´s i baren. Minns ni, Galliano, kaffe och grädde? Det fördrack man sig ju på på den tiden... 



Hot Shot, kanske inte lika god nu idag som på 90-talet...

Idag är man ju milt sagt lite småseg, så nu ska jag lägga mig i soffan och äta popcorn, sen blir det en tidig kväll. Ser fram mot att gå till jobbet i morgon, det har nämligen skett en liten förändring på Salongen under helgen, mer om det i morgon... :-) 
Ha en trevlig kväll på Er!
 


Långa eller korta- man gör som man vill

Jag får ofta fågan: Jag vill ha fina naglar, men Måste man göra så långa naglar?

Svar: Självklart inte, man kan göra som man vill. Det är inte längden som avgör ett par snygga och välvårdade naglar.



RSS 2.0