Gratis Bantning

Var på 3 årskalas i lördags, det va jättetrevligt, men inte lika trevligt dagen efter. Vinterkräksjukan.


Suck. Fy fan va jobbigt rent ut sagt! Hade den för 2 år sen och trode att jag skulle klara mig i år, men icke!
Det är verkligen hemskt, man kan inte göra annat än att ligga och villa och springa på toa. Kräkas 7 ggr på 1 ½ dygn är inte alls kul, för efter 3 gånger så  är det tomt, och det gör så jäkla ont att kräkas på tom mage...
Jobbigt att behöva lämna återbud till kunderna oxå, men vad ska man göra?
Igårkväll började jag känna mig bättre och , i dag mår jag bra förutom att jag är helt matt och orkeslös. Såååå skönt att få släga alla sängkläder i tvättkorgen och lägga alla täcken och kuddar på vädring! Och snacka om underbart att få duscha och tvätta håret!
Idag blir det vila, dricka blåbärssoppa och ringa alla kunder och fixa med bokningar. 

Hoppas ni alla mår bra därute och att ni slipper vinterkräksjukan! 

Men som min vän sa: Tänk positivt- gratis bantning!
 

Vitt eller lila?

Tiden går fort när man har roligt, i morgon är det redan fredag! Fattar inte, men veckorna bara springer iväg. Men ändå, tycker att det varit Januari ganska länge nu? Har hänt ett par gånger senaste tiden att jag behövt tänka till "hm.. är det februari nu eller...?" Snacka om noll koll, och då har man ändå ett jobb där man kollar sin kalender hela tiden. 

Kolla vad snyggt det är med Fransk Manikyr på ett par bruna händer och tillsammans med en snygg vit klocka:

 

Som sagt, Franska kan va jäkligt snyggt och fräscht, men jag passar verkligen inte i det. Känner mig jätte naken om  händerna när jag har det. Det ser så mesigt ut på mig, jag måste ha massa färg :-)

Det här är mer min melodi:




Dagens Nyttiga tips

Måste bara få rekomendera mitt bästa köp förra året: En juicemaskin!

Som idag när man jobbat en lååååång dag, kommer hem helt slut, tar ett bad och gör sen i ordning en god och nyttig Juice och sätter sig i soffan och kopplar av! Så otroligt gott med färskpressad Juice!
Har använt den jättemycket (R var lite tveksam till köpet först, han trode jag skulle köpa en Juicemaskin för 1500 och sen använda den typ 3 ggr, men tji fick han).
Min favorit är Morot, Apelsin, Broccoli och Äpple. Det blir extremt gott tillsammans.



Så kära vänner, vill ni få i er massa vitaminer och hålla svininfluenser borta- köp en Juicemaskin! :-)


Grönt är skönt

Jag gjorde ju om mina egna naglar för ett tag sen. Jag ville ha lite våriga naglar, och grönt kändes som vår...




Och självklart lite lila i oxå... :-)

Sommar och sol... längtar...

Jag verkligen älskar den här vintern med all snö, det är så vackert, och klär man på sig så är det hekt ok med kylan. Men oj vad jag längtade efter sommar och sol när jag satt och kollade igenom massa foton från i sommras! Känns helt overkligt att man gick barbent och med solglasögon!

En av sommarens finaste och soligaste dagar så var jag i Norrtälje och hälsade på min Nagelkompis Anna Karin. Hon har en butik/salong i Norrtälje som hon driver med en annan tjej, Treat. En jättemysig butik med massa roliga skönhetsgrejer, och så kan man göra massa härliga behandlingar. Anna Karin och jag har följt varandra sedan vi gick vår första Nagelutbildning på Scandinavian Manicure 2006 tillsammans. Hon är en jättehärlig tjej, och hon är grym på Naglar! Är du i Norrtälje så passa på att besöka henne på Treat!



I sommar ska jag banne mig besöka Norrtälje lite mera, en fantasktiskt mysig sommarstad! Kanske bjuda in mig till Keit som har sitt supermysiga sommarställe där ;-)

Enkelt och snyggt


Gäsp...

Idag har varit en mycket trött dag. Jag var såååå trött när klockan ringde tidigt i morse, och det har kännts som att jag inte vaknat till ordentligt på hela dagen!
Tur att man har härliga kunder som piggar upp en!

Dom här glittriga naglarna gjorde jag på en skön tjej i morse som alltid bjuder på ett gott humör och roligt skvaller om hennes spännande liv. Sånt är uppiggande:-)



Ikväll blir det en tidig kväll gott folk, orkar inte vara så här trött längre! God natt!

Glada färger :-)

Vad får man om man blandar dom här...?



Jo....

det här:


Semesterplaner...

Woohooo, bokat resa till Dubai i Mars, och Turkiet i Augusti :-)
Känns bra att ha en plan, kul att ha något  att se fram mot!

6:e mars - 17:e mars är jag i Dubai och roar mig, och 17:e augusti - 24:e augusti är jag på badsemester i Turkiet.
 
Dubai har jag varit i tidigare, men aldrig i Turkiet, så det ska bli kul att komma till något gammalt man vet att man gillar, och till något nytt och spännande.










Vitt Lila och Silver

Då var man igång och jobbade igen. Kul att jobba efter ett par dagars ledighet, man får lite abstinens. Att göra naglar är ju ett väldigt kreativt yrke, och det är väldigt kul att få skapa, och man saknar det när man är ledig ett par dagar... Så idag har det varit extra kul, full fart på salongen!



Dom här naglarna blev det idag bla. Lila, silver och vitt, känns fräscht nu i januari efter allt rött och guld. Ska ta bort julskylten i morgon, och då kommer det bli just vitt, silver och lite lila :-)

Det stora samtalsämnet idag var ju att det var så kaaaallt ute, för det är ju verkligen hysteriskt kallt! Men jag deppar inte över det, jag älskar att det är fluffig snö och njuter av att det är så otroligt vackert och mysigt ute! Och den här vintern är jag rustad, jag har en ny och härligt varm vinterjacka, och igår köpte jag ett par varma och sköna vinterskor som dessutom var snygga OCH på rea :-)
Jag tänker vägra  frysa!



Laddad för kyla!

Pics



Är lite ledig, så det blir inga nya bilder, men väl ett par gamla.


Gott Nytt 2010!

Idag är det den första dagen på 2010! Solen skiner, himlen är blå och det är fantastiskt vackert ute med all fluffig snö! Det här året ska bli mitt bästa år!
Jag har många spännande planer inför 2010, och ser verkligen fram mot ett härligt år!

Jag vill tacka alla härliga kunder för ett trevligt år- utan Er är jag ingenting!
Så vill jag tacka alla Grossister, lärare och kollegor i hela sverige! Det är så kul att det finns så många härliga nageltjejer som brinner för Naglar!
Tack även till Nagelforumgänget som gör ett fantastikt jobb med Nagleforum.
Anette och alla andra på Naglar i Norden, tack för att ni gör sveriges bästa Nageltidning!



RSS 2.0