LetsDeal

Villken härlig dag jag har haft!
Min man jobbar ju lite olika, dag kväll helg och lite hur som helst, och det braiga med det är att han är ledig lite hur som helst oxå. Det är trevligt att få vara hemma tillsammans en vardag, som idag.

Dagen började med att jag åkte in till stan själv för att gå på Massage. Bara att få åka in själv är lyx, att inte ha barnvagn med sig och att kunna sitta på tunnelbanan och läsa en bok i lugn och ro! Jag verkligen njöt när jag kom fram till ett soligt söder! Älskar att bara gå och strosa inne i stan!
Fick en härlig Thaimassage på Leelawadee villket var helt fantastiskt skönt!
Efter det så mötte jag upp R och Lilla E, så åt vi lunch på Il Piatto, jag åt en jättegod pasta sallad med soltorkade tomater och feta.



Det bästa av allt var att det inte kostade så mycket!
1 timmes thaimassage och 2 luncher med dricka för totalt 245:-
(Thaimassagen kostade 165:- och lunchen kostade 40:-/st och var värd 100:-/st )
Perfekt när man är mammaledig och inte har någon stor inkomst!

På den här sidan kan du gå in och hitta massa bra erbjudanden! Man får nya erbjudanden i sin mail ett par gånger i veckan, och det brukar va ganska bra saker, jag har handlat fler saker därifrån och är supernöjd.  

Dom har ofta erbjudanden på trevliga restauranger (och billigt är ju gott) och på spa-salonger (I love). Jag har även köpt en tavla på Wall44, då betalade jag 150:- och fick handla för 600:- Ska lägga upp en bild på tavlan när jag fått hem den sen så får ni se.

Som sagt, det blev en trevlig dag på stan, men tiden gick aldeles för fort, hade ju tänkt hälsa på "Vackra Naglar-Keit" oxå och kolla in hennes nya fina Salong, men det hanns inte med :-(
Det får bli nästa gång jag åker in till stan helt enkelt. Nu när jag ska börja jobba igen så är jag ju sugen på massa inspiration, hälsa på lite kollegor och uppdatera mig om vad som händer i nagelvärlden.

Måndagar!

Jag kommer att från och med 1:a Juni finnas på Saxo Team varje måndag!



(klicka här så kommer du till Hemsidan)

Varmt välkommna att höra av er för att boka tid!


Kommer att ha erbjudande under hela Juni:

Nytt set Naglar med eller utan Fransk Maikyr 700:- (ord 895:-)

Manikyr 300:- ( ord 380:-)


Tävla vill man ju göra :-)

Älskar du oxå våren?

Gör som jag, gå in på http://www.charmkatti.se/archives/1521 och var med och tävla om det här:


Wedding Nails



I love allt som har med kungligheter att göra så i fredags satt jag och Lilla E klistrade framför TV´n och tittade på det stora bröllopet. Gud va fiiiiina dom var! Man satt ju verkligen i soffan med tårar i ögonen, så himla fint. Värsta sagobröllopet!!! 

Googlade på  Kate wedding nails och hittade den här bilden bla:
 

Bilden är lånad  från http://www.styleite.com

Vad tycker ni, nåt ni skulle kunna tänka er? :-)

Inte helt Otippat så hade Kate snygga, diskreta naglar med en fransk manikyr variant. Som sagt, snyggt men lite tråkigt för min smak.

Våran egen prinsessa, Viktoria har alltid snygga naglar, och ibland har hon tom lackade naglar i något snyggt färgat lack. Det är kul tycker jag, för ofta så ska ju dom där prinsessorna vara så himla diskreta och naturella.




Mitt egna bröllop var inte ett stort sagobröllop utan ett pyttelitet hemligt bröllop med mig själv, min man och två vittnen. Mina bröllopsnaglar var Ljuslila glittriga med "diamant" dekorationer.



RSS 2.0