Fluff i förorten

Nu när det är vinter och kallt ute är det ju extra noga att man tar hand om sina händer. Jag har en liten handcreme i jackfickan som jag använder flitigt. Idag när jag var ute på en långpromenad tog jag fram min lilla creme för att smörja händerna som vanligt. Den härligt doftande CND-cremen påminde mig om jobb, och då gick jag och tänkte på att jag saknade jobbet, alla kunder, att få vara kreativm osv. Så kom jag ju på att shit, jag har ju helt glömt bort Los Bloggos!

Det händer ju inte så mycket spännande i mitt liv mer än att jag fluffar runt och myser med Emelie, så jag har lixom inget att blogga om direkt, så då har bloggen fallit i glömska...

Jag trivs iaf bra i min lilla Familjebubbla och njuter verkligen av att få lyxen att vara hemma och bara vara mamma. Skönt att glida runt med mjukisbrallor, osminkad och håret i en slarvig knut på huvudet och bara vara. Nu ska man ju såklart inte förfalla bara för att man fått barn, men en lite stund kan man gott och väl få vara så. För det första så är allt så nytt, man har fullt upp med att helt plötsligt ta hand om ett litet barn, så allt annat blir lixom ganska oviktigt och ointressant. Och så är ju faktiskt så att vissa dagar kanske man helt enkelt inte hinner duscha, och ibland händer det olyckor så att man får byta om 4 gånger på en dag. Så sover man dåligt och är helt slutkörd vissa dagar, och då orkar man helt enkelt inte piffa till sig. Men hur opiffig jag än är så har jag iaf tjusiga naglar, där går gränsen lixom :-)
Men snart får man kamma till sig och kliva ur mjukisarna och ge sig ut och möta världen igen, tror jag gör det till våren helt enkelt, så kan jag fluffa runt såhär ett tag till :-)

Här är lite bilder från dagens promenad här ute i förorten. Solen sken, himlen var blå och luften krispig, en perfekt promenaddag!


RSS 2.0