Jo då, här händer... inget...

Jaha ja, här händer det inte så mycket, bebisen lyser med sin frånvaro:Men men, jag har inte bråttom direkt, den får ta sin tid :-)

Lite piff och fix såhär innan storken kommer....

Livet rullar på och jag går här och väntar på att bebisen ska komma :-)
Börjar känna mig redo. I veckan nu blev det sista på min ToDo List klart. Jag har fixat håret, vaxat mig och fixat naglarna. Man vill ju känna sig fräsch när man föder barn hehe. Närå, men det är ju skönt att få sånt gjort innan, före efter lär man ju inte orka engagera sig.

Naglarna fixade Petra Karins Nagelhörna.

Dom blev såhär:Korta och enkla helt enkelt. Kändes väldigt naket och inte riktigt jag, men ändå skönt att få ta ner dom, dom har varit riktigt långa nu ett bra tag!
Kändes iaf lyxigt att få dom fixade då jag gjort dom själv nu dom senaste gångerna.

Tanken var ju såklart inte att jag skulle gå omkring sådär naken om naglarna, utan självklart ska dom vara lackade!

Såhär piffade jag upp dom sen när jag kom hem:


Vinter?

Oj, vad hände, det är tydligen snöstorm?
Skönt att man inte behöver gå utanför dörren idag hehe.

Nu när vintern närmar sig så passar det ju bra med lite vintriga naglar. Silver är en klar vinterfärg tycker jag. Silver funkar ju till allt oxå, så det är en praktiskt färg.


Hoppas, hoppas...

Härliga Karin har en ny tävling i sin Blogg, och den vill jag ju såklart vinna!
Det skulle ju vara perfekt för mig att i Deember få komma och göra fina naglar, för då kommer jag ha en liten bebis och va trött och inte alls ha ork att fixa mina egna naglar!

Frågan man skulle svar på är:
Längtar du till julafton? och Varför?
Svar:
Japp, det gör jag! För att det är mysigt, man börjar dagen med att äta en julfrukost, gröt och skinksmörgås. Sen går man en härlig promenad i (förhoppningsvis) vintersolen, efter det går man till bästa vännerna och familjen och har massa julmys.

Klicka på bilden så kan du oxå tävla:I love Rut

Alltså jag är inte lat och inte kan städa, men, putsa fönster... Det är verkligen inte min grej. Det blir inte bra, det blir flammigt och ränder hur jag än gör. Och det tar tid. Visst, säkert beror mina usla fönsterpustskills på att jag inte putsat så många fönster i mitt liv, men men.

Nu med Rutavdrag å allt så finns det ju verkligen inte ens någon anledning att göra det själv, eller ens försöka!! Nu på morgonkvisten var det här en trevlig kille från Maries städ, och det blev såååå bra, man kan tro att fönsterna är öppna, för man ser så bra ut!
1 timme tog det. För det betalar vi 300kr. 300kr för en trea!!! Fatta va billigt! Det är 2:a gången vi anlitar dom och vi är verkligen nöjda!

Fick en liten present oxå, en disktrasa:


RSS 2.0