Äntligen internet!

Åh vad man känner sig handikappad utan internet! Våran dator har varit lite paj den här veckan, så den har varit helt svart. Snacka om att jag haft internetabstines! Det är en sak att åka på semester utan uppkoppling, men att vara hemma i vardagen utan, tack men nej tack!

Den här veckan har rusat förbi, full fart, har filat och filat! Fattar inte vad tiden tar vägen? 

Den här helgen är jag ledig och ska njuta av våfflor och 50 års-partajande. Är dock lite avis på alla nageltjejer som är i Tyskland på mässa, men men, man kan inte få allt... Hoppas ni alla får kul, det är ni värda :-) 


Lila och Orange e mina nya favvokombo:


Syns kanske inte så bra, men det är lila glittergelé, orange glitterflarn dekorerat med svart och orange fineliner, så är det en och annan blingbling sten.


Jag samlar vuxenpoäng...

Har haft en underbar DubaiResa! Sol, bad, kärlek och massa annat kul! Vädret va toppen, hotellet supernice, människorna var trevliga och maten var jättegod. Så jag har som sagt haft det jättebra och jag skulle gärna ha stannat längre än 10 dagar... Ingen mobil, inget internet på hela tiden, det är vad jag kallar semester!

Vi var lite hemliga och gifte oss dagen innan vi åkte, så det var våran bröllopsresa :-)
Har varit lite mycket sen jag kom hem, och på det har våran dator krånglat, så min uppdatering är väl si så där, men så fort jag kommit ikapp lite så ska jag blogga mer om Dubai som jag varmt kan rekomendera!


Hej då Snö

Nu drar jag till solen, tjingeling!Hej Solstolen, jag är redo:
Snart sooool

Onsdag Torsdag Fredag Lördag... sen Dubai! :-)
Längtar verkligen efter ledighet, sol,och bad!

En annan som ska åka på semester är min kund Agneta:

Hon åker till Thailand i morgon :-)
Är faktiskt lite avis påhenne för att hon ska åka dit, även om jag oxå åker till solen snart. Jag verkligen älskar Thailand...

RSS 2.0