Lite snurrig igår

Men kära nån, måste varit snurrig av febern igår, hon på bilden är ju inte min svägerska!!? Herre jössös, hon är ju en trevlig tjej som heter Kathy.
Min svägerska hade några liknande... Snacka om hjärnsläpp :-)




Att vara förkyld är inte så Glamouröst...

Det här är min svägerskas Nyårsnaglar:



Tror mina oxå ska va silvriga... eller gröna...
Får se om jag hinner fixa dom innan nyår. För tillfället är jag hemma med två papperstussar i näsan, är förkyld och det är ingen hejd på snoret :-( Men men, ska vila idag, sen ska jag va på banan igen är planen.


Vad ska man ha för nyårsnaglar?

Snart är det nytt år! Gud va tiden springer iväg! Ska ta och fundera den här veckan över året som gått, och vad man ska ha för planer inför nästa år. Alltid bra att ha en plan.
Kan iaf säga att 2009 var mitt bästa år, har varit lugnt och skönt, inga skandaler, inget strul, me like :-)

Ska ta en funderare oxå på vad man ska ha för nyårsnaglar? Även om man inte ska göra något märkvärdigt så måste man ju ha fina och glittriga naglar till Nyår!

Vad har Ni för planer inför 2010, ta och fundera på det och blogga om era planer sen :-)


God fortsättning!

Efter en hysterisk Julrusch och en härlig julafton med nära och kära så har jag hamnat i nån julkoma, jag ligger i utslagen i soffan, kollar på jultv och äter knäck. Tänker nog ligga kvar så hela dagen och bara mysa med R.
Så jag tittar bara in här en snabbis för att önska en
GOD FORTSÄTTNING till Er alla!



Glädjespridare

Äntligen lördag och lite ledig :-) Det blir långa dagar nu såhär innan jul, alla vill vara fina. Det är kul, men tyvärr så måste man säga nej till en del som är ute i sista sekunden, för man hinner helt enkelt inte. Det är ju inte så kul, man önskar ju att alla kunde tänka på att inte vara ute i sista sekunden. Men dygnet har bara 24 timmar, och man kan inte jobba mer än vad man gör ibland.

Man blir så glad när det kommer in söta kunder på salongen och sprider glädje, och som den här underbara tjejen som kom in och lämnade massa god choklad till mig igår:



Det är någon typ av "nyttig" choklad som lät jättespännande, men senil som jag är minns jag inte allt hon sa om den. Men ska ta reda på mer sen, och återkommer med info om den här spännande chokladen för den var god :-)

Sen blev jag jätteglad, för jag fick ett litet julkort av söta Keit med fina stickers från Nail Selection:



Så himla gulligt, TACK keit! Keit är distributör för ett märke som heter Nail Selection. Finns massa bra nagelgrejer och även Gelé. Jag håller mig till LE´s gele, men jag gillar Nail Selections andra grejer, finns allt möjligt, kolla in Keits shop för proffs.

Små små gester som gör att man blir glad :-)

Hoppas ni alla får en härlig lördag!

Härlig handcreme för vintertorra händer!

Årets Juldoft från CND:



CLEMENTINE & MISTLETOE


Lördagsmys

Full fart i julruschen, hinner knappt med det jag ska göra :-) Men det är bara kul när det rullar på.
Massa juliga naglar har det blivit i veckan:



I går var jag och tjejerna på Saxo Team ute på den årliga "julmiddagen". I år blev det ett besök på Pontus! Det blev en trevlig kväll så idag är jag lite halvseg :-) Så idag har jag inte gjort så mycket, fixat hemma hela dagen, städat, tvättat och pyntat det sista julpyntet och klätt granen.



Granen- sååå mycket finare i verkligheten :-)
Jag verkligen älskar julgranskulor, dom är så vackra! Jag har hur mycket som helst hemma, jag skulle kunna ha en gran i varje rum om jag ville. Varje år köper jag några på rean efter jul :-) Har flera lådor hemma med ouppackade kulor :-)

Ikväll ska R på julfest så jag ser fram mot en skön hemmakväll för mig själv i mjukisbrallor. Har en gullig kund som tog med "Baksmällan" till mig för ett tag sen som jag tänkte kolla på ikväll. Så har jag laddat med popcorn och mörk choklad med hallonsmak. Till det ska jag dricka julmust :-) Ska bli sååå trevligt!

Vad är era lördagsplaner?




Nattvandrare

Vart tar tiden vägen? Den här veckan har bara flugit fram! Helt plötsligt är det lördag lixom.
Har haft fullt upp och ibland blir det ju så att lilla bloggen blir lidande.

Har dåligt med nagelbilder att bjuda på, men kan bjuda på en bild från igår när jag var ute och nattvandrade här i Akalla:



såhär rosig om kinderna blir man efter ett par timmars promenad i den nattliga kylan.



Nattvandra tycker jag att alla vuxna borde göra nån gång. Det är jätteviktigt att vuxna syns ute på stan på kvällarna, och att man snackar med ungdomar och visar att man finns.

Passade såklart på att jobba lite under promenaden hehe, sålde in ett presentkort och en handcreme till grannen. När man är egen företagare är man aldrig ledig :-)


RSS 2.0